Appartement huren in Rotterdam, Kortekade

Niet beschikbaar appartement in Rotterdam

Huurwoning: Appartement huren in Rotterdam

Kortekade
3062 GM Rotterdam
€ 960,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door 123Wonen Rotterdam

Deel:

Beschrijving appartement huren in Rotterdam € 960,-

Volledig gemeubileerd 2 kamer appartement te huur in hartje Kralingen! Deze knusse woning is gelegen op een van de leukste straten in Kralingen. Openbaar vervoer is op loopafstand gelegen en stopt om de hoek. Ook Erasmus Univsersiteit en HES Kralingse Zoom zijn gelegen in de nabije omgeving. Het centrum is te bereiken binnen 15 minuten!

Indeling;

Eigen privé entree waarbij de hal geeft toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde. De slaapkamer is voorzien van een kast, een ladenkast en twee-persoonsbed. Er is een apart washok met wasmachine, stofzuiger en strijkplank etc. De badkamer is voorzien van een douchecabine. In de woonkamer staat een fijne bank, middels twee openslaande deuren betreed je het balkon. De open keuken is voorzien van alle gemakken zoals; afzuigkap, magnetron, oven en 4-pits kookstel. 

Kortom, een leuke woning op een toplocatie!
Super geschikt voor een young professional alleen of als koppel.

 

Huurcondities

Huurprijs: €960,00 excl. G/W/L internet en TV
Waarborgsom: staat gelijk aan 1 maand huur
Huurperiode: minimaal 12 maanden
Inkomenseis: inkomen middels loon uit arbeid, met een minimale bruto maandsalaris van 3 maal de huurprijs 
Wijze van oplevering: volledig gemeubileerd
 Er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid 

 

----

123Wonen Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.

Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van 123Wonen. De inschrijving is geheel gratis. 

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.123wonen.nl/makelaar/Rotterdam 

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

123Wonen Rotterdam
Mauritsstraat 30
3012 CJ Rotterdam

010-7600391
rotterdam@123wonen.nl

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Eigenschappen appartement huren in Rotterdam € 960,-

Copyright 2010-2020 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden