Appartement huren in Rotterdam, Middellandplein

Niet beschikbaar appartement in Rotterdam

Huurwoning: Appartement huren in Rotterdam

Middellandplein
3021 BV Rotterdam
€ 1.500,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door 123Wonen Rotterdam

Deel:

Beschrijving appartement huren in Rotterdam € 1.500,-

** Verhuurd**

 

Gerenoveerde woning beschikbaar voor 3 woningdelers op het Middellandplein te Rotterdam.
Middelland is gebouwd rond de vorige eeuwwisseling en is een van de eerste stadsuitbreidingen in het westen van Rotterdam. Aanvankelijk was de wijk niet meer dan een polder met in het noorden een verbinding naar de Schie, de Beukelsdijkscheweg. En in het zuiden de Westzeedijk als verbinding tussen Delfshaven en Rotterdam. 

De woning is super centraal gelegen in een gezellige winkelstraat waar voldoende supermarkten en gezellige eettentjes gelegen zijn.
Het centraal station is binnen 10 minuten per OV te bereiken, de tram stopt letterlijk voor de deur. Ook is het CS goed aan aan te lopen, de woning is gelegen op +/- 15 min loopafstand.

Bij binnenkomst betreed je de hal welke toegang geeft tot de keuken, de eerste twee slaapkamer en de badkamer.
De keuken is recent geplaatst en voorzien van alle gemakken, zo is er een vaatwasmachine, combinatie oven/magnetron, koelkast met vriesgedeelte en 4 pits gasfornuis aanwezig.

De eerst kamer bevind zich net zoals de keuken aan de achterzijde van het pand. De kamer geeft veel licht en ruimte, daardoor kun je met gemak een woon-en slaapgedeelte creëren. Elke kamer is voorzien van een eigen wastafel met spiegel. 
Ook de tweede kamer bevind zich op de eerste etage, deze is gelegen aan de voorzijde en tevens straatzijde. Ook deze kamer bied veel lichtinval en beschikt over voldoende ruimte.

De badkamer is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van een douchecabine, wastafel met spiegel en aansluiting voor de wasmachine.

Op de tweede etage is de derde kamer gelegen welke voorzien is van een eigen ruime balkon. Tevens heeft deze kamer een eigen toilet!
Zoals op de foto's te zien is zijn de houten balken nog behouden.

Deze woning is uiterst geschikt voor young proffessionals of laatste jaars studenten met garantsteller.

 

Huurcondities:

  • Huurprijs: €1500,- excl. G/W/L, kabelTV, internet en gemeentelijke heffingen
  • Waarborgsom: 2 maanden
  • Inkomenseis: minimaal 3 keer de maand huur bruto of garantsteller
  • Huurperiode: minimaal 12 maanden
  • Wijze van oplevering: gestoffeerd
  • Per 1 augustus beschikbaar

Vakantietoeslag en overige vaste vergoedingen worden niet meegerekend.

 

----

123Wonen Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.

Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van 123Wonen. De inschrijving is geheel gratis. 

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.123wonen.nl/makelaar/Rotterdam 

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

123Wonen Rotterdam
Mauritsstraat 30
3012 CJ Rotterdam

010-7600391
rotterdam@123wonen.nl

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 

 
Eigenschappen appartement huren in Rotterdam € 1.500,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden