Appartement huren in Rotterdam, Prins Hendrikkade

Niet beschikbaar appartement in Rotterdam

Huurwoning: Appartement huren in Rotterdam

Prins Hendrikkade
3071 KM Rotterdam
€ 1.450,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door 123Wonen Rotterdam

Deel:

Beschrijving appartement huren in Rotterdam € 1.450,-

Een prachtige dubbele bovenwoning, met behoud van authentieke details. Gelegen aan de kade van het "Noordereiland" met uitzicht op "de Hef".
De buurt kent een gemoedelijke sfeer waar je dorps woont in de stad. Ontdek hier leuke zaakjes, zoals de koffiebar Koozie, Fadi’s voor Arabic food en het zomerse pop-up visrestaurant A La Plancha. Door de verbinding met de Erasmusbrug en de Willemsbrug bereik je binnen no time het bruisende stadscentrum en bezoek je makkelijk de populaire plekken. Je kunt vrij parkeren op het Noordereiland en tevens bevindt zich ook hier een opstapplaats voor de watertaxi!

Begane grond: 
Voordeur met gedeelde opgang.

2e verdieping: 
Entree/hal; Riante lichte woonkamer/eetkamer met fenomenaal uitzicht over de Maas, de woonkamer bied tevens toegang tot de deels open keuken. De keuken is van alle gemakken en inbouwapparatuur voorzien! Via de keuken is het eerste balkon te bereiken, tevens kan deze betreden worden vanuit de woonkamer. Ook bevat deze verdieping een apart toilet in de hal.

3e verdieping:
Ruime overloop welke de twee slaapkamers verbind. De eerste royale slaapkamer bevind zich aan de achterzijde van het pand en is voorzien van kledingkasten, tevens bied deze toegang tot het tweede royale balkon. Tussen de twee slaapkamers bevind zich een zeer moderne badkamer voorzien van douche, bad, twee wasbakken en tweede toilet. De tweede slaapkamer bevind zich aan de voorzijde van het pand en bied wederom een super uitzicht. Deze slaapkamer is voorzien van diverse vaste schuifdeur kasten.
Het authentieke detail van de houten balken geeft deze verdieping veel sfeer.

Huurcondities:
Huurprijs: €1450,-- excl. nutsvoorzieningen
Waarborgsom: €1450,--
Inkomenseis: minimaal 3 keer de huur bruto
Huurperiode: minimaal 12 maanden
Woning is niet geschikt voor woningdelers
Toewijziging: er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid

--- 

123Wonen Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.

Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van 123Wonen. De inschrijving is geheel gratis. 

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.123wonen.nl/makelaar/Rotterdam 

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

123Wonen Rotterdam
Sionstraat 13A
3061 EP Rotterdam

T:010-7600391
E:rotterdam@123wonen.nl

 

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie.

 
Eigenschappen appartement huren in Rotterdam € 1.450,-

Copyright 2010-2020 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden