Woonhuis huren in Schaijk, Burgemeester de Grootstraat

Niet beschikbaar woonhuis in Schaijk

Huurwoning: Woonhuis huren in Schaijk

Burgemeester de Grootstraat
5374 GE Schaijk
€ 1.750,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Woonhuis aangeboden door RNC Wonen

Deel:

Beschrijving woonhuis huren in Schaijk € 1.750,-


Schitterend woonhuis te huur op een mooie lokatie in Schaijk

Deze luxe halfvrijstaande villa is rustig gelegen aan de rand van het centrum van Schaijk. Het centrum heeft leuke winkels, de bank en scholen. De bushalte is op loopafstand en de uitvalswegen naar Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven zijn goed en snel te bereiken. Het nabijgelegen natuurgebied De Maashorst en Herperduin is heerlijk om te wandelen of fietsen.

Indeling en omschrijving huurwoning Schaijk:

Het huis bestaat uit 3 woonlagen die allemaal zijn voorzien van natuurstenen vloeren en vloerverwarming. Elke ruimte heeft een eigen thermostaat. 2 Slaapkamers zijn voorzien zijn van tuindeuren en komen uit op het 40m2 grote dakterras met overkapping.
De grote slaapkamer heeft tevens aan de voorkant schuifdeuren en een balkon. De bovenste verdieping heeft ook schuifdeuren die leiden naar het bovenste dakterras. Naast de schuifdeuren heeft de bovenste verdieping ook nog een dakkapel. Deze ruimte is erg licht en geschikt als grote slaapkamer (50m2), kantoorruimte of opslag.
Op de begane grond is een ruime living met tuindeuren naar de royale tuin en is voorzien van een gaskachel.
De keuken is gedeeltelijk open met een bar. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur en heeft granieten bladen op het aanracht en als barblad. Vanuit de living en keuken kom je in 'n tuinkamer. Deze is ook voorzien van schuifdeuren die uitkomen in de tuin en voorzien is van een lichtkoepel. Tevens is er nog een bijkeuken met 2 kasten en voorzieningen voor een wasmachine en wasdroger.
Er is een centraal stofzuigersysteem door de gehele woning. Alle schuifdeuren zijn voorzien van horren.


De woning heeft een zeer mooi aangelegde tuin en deze is geheel ingesloten.Ook is er een vernieuwd overdekt terras.


De huurprijs van deze huurwoning in Schaijk bedraagt €1750,00 exclusief de kosten voor energie en de gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met 1 maand huur.


Voor meer informatie over het huren van deze huurwoning via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl


Eigenschappen woonhuis huren in Schaijk € 1.750,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden