Bungalow huren in Simpelveld, Kruinweg

bungalow in Simpelveld

Huurwoning: Bungalow huren in Simpelveld

Kruinweg 1
6369 TZ Simpelveld
€ 695,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Bungalow aangeboden door Robin de Lange-Wu

Deel:

Beschrijving bungalow huren in Simpelveld € 695,-

Deze gemeubileerde vrijstaande 4-persoons bungalow is gelegen op bungalowpark Simpelveld. Het park ligt middenin het Zuid-Limburgse Heuvelland. De bungalow is voorzien van twee slaapkamers, een woonkamer met een keuken, bijkeuken en een badkamer. Tevens is er nog een berging die gebruikt kan worden als kleine opslagruimte. Het terras ligt op het zuiden. 


De bungalow is voorzien van kabel-tv en gratis Wi-Fi. Daarnaast is het ook een kindvriendelijke woning voorzien van stopcontactbeveiliging, kinderstoel en een campingbedje. Zelfs speelgoed is bij de inboedel inbegrepen.

De woning is begin november 2018 van binnen helemaal opnieuw in de verf gezet en voorzien van een nieuwe vloer. Op de foto's zijn nu deels nog houten kozijnen en enkelglas afgebeeld, maar ook dit wordt binnenkort vervangen door goed geïsoleerde ramen met kunstof kozijnen. Kortom, een hele nette en frisse woning in een rustige omgeving.  

Op dit rustige park kunt u vrij parkeren en u rijdt binnen een minuut op de N281.

Gas, water, licht en kabel-tv zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Omdat dit een recreatiewoning betreft kan de woning voor maximaal vier maanden gehuurd worden. Eigenschappen bungalow huren in Simpelveld € 695,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden