Huurwoningen huren in Spijk

U zoekt een huurwoning in Spijk. Of u nu een vrijstaande huurwoning een appartement een kamer een studio of een flat zoekt in Spijk u vindt bij ons altijd het actuele aanbod van makelaars en van particulieren. U kunt zich op Huurda gratis inschrijven, zodat u als eerste op de hoogte wordt gehouden van het nieuwe aanbod van huurwoningen in Spijk.

Of u tijdelijk wilt huren of voor onbepaalde tijd in Spijk, dat maakt ook niet uit, wij bieden alle varianten van huurwoningen aan.

Wilt u uw appartement of huurwoning verhuren in Spijk, dat kan ook via ons. Wij verhuren tijdelijk, kaal, gemeubileerd of gestoffeerd (ook via leegstandswet) of voor onbepaalde tijd woningen in Spijk.

Actueel Aanbod Huurwoningen in Spijk

Bekijk!

Woonhuis te huur in Spijk

woonhuis in Spijk

Oostpolderwe...
Spijk
200 m²
€ 995,-

123Wonen Dé Verhuurmakelaar biedt aan: Huurwoning Spijk - Eemshaven – Groningen; Oostpolderweg, Spijk (gemeente Delfzijl). Volledig gemeubileerde nette woning voor 4 personen voor € 1.500,- inclusief alles, ideaal voor een... Lees verder

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 08-08-2019

Bekijk!

Woonhuis te huur in Spijk

woonhuis in Spijk

Hoofdweg-Noo...
Spijk
145 m²
€ 1.250,-

Karakteristiek vrijstaand woonhuis met garage. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer van 37m², de woonkeuken van 18m² en een slaapkamer van 13m². De badkamer en toilet bevinden zich ook de op begane grond.Op de 1e verdieping bevin... Lees verder

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 08-04-2015

Copyright 2010-2020 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden