Appartement huren in Tilburg, Hoefstraat

Niet beschikbaar appartement in Tilburg

Huurwoning: Appartement huren in Tilburg

Hoefstraat
5014 NH Tilburg
€ 745,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door RNC Wonen

Deel:

Beschrijving appartement huren in Tilburg € 745,-


Leuk appartement te huur op een mooie locatie in Tilburg

Dit appartement is ideaal gelegen op loopafstand van het centrum van Tilburg, waar leuke winkels, drink- en eetgelegenheden zijn. De supermarkt is om de hoek gevestigd en het Centaal Station en het Wilhelminapark zijn op loopafstand. Ook de uitvalswegen richting de grote steden zijn zeer nabij.

Indeling en omschrijving huur appartement Tilburg:

Dit appartement is gelegen op de begane grond en is ongeveer 70 m2.


De ruime woonkamer is voorzien van een nette lichte laminaatvloer en geniet veel lichtinval middels het grote raampartij. Ook heeft de woonkamer een leuke openhaard voor een gezellige sfeer.


De nette keuken is voorzien van een tegelvloer. Ook heeft de keuken diverse luxe inbouwapparatuur en heeft het voldoende opbergruimte. Middels de keuken bereikt u de tuin.


De ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Deze is voorzien van een nette lichte laminaatvloer.


Het appartement beschikt over een badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De badkamer is voorzien van een wasmachine aansluiting.


Het appartement heeft een eigen geheel betegelde tuin. Ook is hier een overdekte ruimte voor een fiets.


De huurprijs van dit appartement bedraagt € 895,00 inclusief de kosten voor het verbruik van energie. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van €1500,00.


Voor meer informatie over het huren van dit appartement via RNC Wonen kun je contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl

Eigenschappen appartement huren in Tilburg € 745,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden