Appartement huren in Tilburg, Langestraat

Niet beschikbaar appartement in Tilburg

Huurwoning: Appartement huren in Tilburg

Langestraat
5038 SC Tilburg
€ 1.050,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door RNC Wonen

Deel:

Beschrijving appartement huren in Tilburg € 1.050,-


Mooi appartement te huur op een absolute toplocatie in Tilburg.

 

Zeer ruim opgezet en centraal gelegen appartement in het centrum van Tilburg. Het appartement bevindt zich op de eerste en tweede etage van een winkel en omvat totaal ca. 120 m2. Midden tussen de winkels, terrassen en restaurants, maar ook op maar 5 minuten loopafstand tot het station!

 

Op de eerste verdieping treft u de hal met toegang tot de ruimopgezette L-vormige woonkamer. De eenvoudige keuken is voorzien van een 4 pits gasfornuis, een spoelbak, een afzuigkap, een losse koelkast met klein vriesvakje.


De badkamer is geheel betegeld heeft een wastafel, douche en zwevend toilet.

 

Op de eerste verdieping is de eerste slaapkamer gelegen. Op de tweede verdieping zijn 2 slaapkamers en is er een grote overloop/hobbyruimte. Eventueel kan er indien gewenst een vierde slaapkamer gemaakt worden.

Dit appartement wordt ook verhuurd aan studenten of vriendengroep!

 

Op de begane grond van het appartement is een hal waar fietsen geplaatst kunnen worden


De huurprijs van deze studio in Tilburg bedraagt € 1050,00 exclusief de kosten voor water, gas en electra. Voor de waarborsom dient men rekening te houden met een bedrag van €1250,00.

Voor meer informatie over het huren van dit appartement in Tilburg via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl.Eigenschappen appartement huren in Tilburg € 1.050,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden