Appartement huren in Tilburg, Stevenzandsestraat

Niet beschikbaar appartement in Tilburg

Huurwoning: Appartement huren in Tilburg

Stevenzandsestraat
5021 HA Tilburg
€ 595,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door RNC Wonen

Deel:

Beschrijving appartement huren in Tilburg € 595,-


Net appartement te huur op een mooie locatie nabij het centrum van Tilburg.

Dit appartement is gelegen nabij het bruisende centrum van Tilburg. Vele faciliteiten zoals winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand. De uitvalswegen zijn goed en snel te bereiken.

Indeling en omschrijving huur appartement Tilburg:

Dit nette appartement is gelegen op de eerste verdieping. Via de hal komt u binnen in de woonkamer met open keuken. Het appartement is voorzien van een nette laminaatvloer en een geniet van veel lichtinval middels de grote raampartijen.


De open keuken is voorzien van een kookplaat met afzuigkap.


De ruime slaapkamer is ook voorzien van een nette laminaatvloer en geniet van veel lichtinval middels de grote raampartijen.


Via de keuken krijgt u toegang tot de badkamer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Er is een ruime kelder op stahoogte gesitueerd van ongeveer 20 m2.


Er is de mogelijkheid voor huurtoeslag!


De huurprijs voor dit huur appartement in Tilburg bedraagt €795,00 inclusief een voorschot voor de kosten van energie, tv en internet. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van €1000,00.


Voor meer informatie over het huren van dit appartement via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl
Eigenschappen appartement huren in Tilburg € 595,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden