Studio huren in Tilburg, Korte Tuinstraat

Niet beschikbaar studio in Tilburg

Huurwoning: Studio huren in Tilburg

Korte Tuinstraat
5038 SJ Tilburg
€ 595,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Studio aangeboden door RNC Wonen

Deel:

Beschrijving studio huren in Tilburg € 595,-


Nette studio te huur in het centrum van Tilburg

Om de hoek bij de Telefoonstraat, in hartje centrum ligt de Korte Tuinstraat enkele meters van de Heuvelstraat vandaan. Op deze geweldige locatie bevindt zich deze nette studio. Alles is op loopafstand te bereiken zoals winkels, voorzieningen, restaurants en uitgaansmogelijkheden. Via de Spoorlaan zijn de diverse uitvalswegen te bereiken. Je kunt zo ook gemakkelijk het centrum verlaten.

Indeling en omschrijving studio Tilburg:

De studio met open keuken is ongeveer 28 m2 en is voorzien van vloerbedekking en een gedeelte van nette laminaat. De keuken heeft een kookplaat met afzuigkap en een koelkast. Via de keuken bereik je de geheel betegelde badkamer welke is voorzien van een douche en wastafel. Er is een seperaat toilet gesitueerd.


Er is een eigen geheel betegelde binnenplaats aanwezig waar je met mooi weer heerlijk buiten kunt vertoeven en een fiets kunt plaatsen.


Bij deze studio kun je huurtoeslag aanvragen!

De huurprijs van deze studio in Tilburg bedraagt € 595,00 inclusief een voorschot van de kosten voor energie en exclusief gemeentelijke heffingen en internet. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met 1 maand huur.


Voor meer informatie over het huren van deze nette studio in Tilburg via RNC Wonen kun je contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl


Eigenschappen studio huren in Tilburg € 595,-

Copyright 2010-2018 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden