Studio huren in Tilburg, Stevenzandsestraat

Niet beschikbaar studio in Tilburg

Huurwoning: Studio huren in Tilburg

Stevenzandsestraat
5021 HA Tilburg
€ 495,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Studio aangeboden door RNC Wonen

Deel:

Beschrijving studio huren in Tilburg € 495,-


Nette semi studio te huur op een mooie lokatie in Tilburg

Deze semi studio is gelegen in een net pand in het bruisende stadscentrum van Tilburg met leuke winkels en gezellige uitgaansgelegenheden. Het Centraal Station en het groene Stadspark liggen heel nabij. Tevens zitten de Universiteit, Fontys hogescholen, Avans hogescholen en ROC Tilburg op ongeveer 15 minuten fietsen. De uitvalswegen naar Den Bosch, Breda en Eindhoven zijn snel en goed te bereiken.

Indeling en omschrijving semi studio Tilburg:

De semi studio is ongeveer 15 m2 en is voorzien van een nette laminaatvloer en geniet veel lichtinval door de grote raampartij. De eigen badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De gezamenlijke keuken heeft een vaatwasser, magnetron, wasmachine en droger.


Er is een eigen dakterras gesitueerd.


De gezamenlijke ruimtes worden regelmatig schoongemaakt door een interieurverzorgster.


De huurprijs van deze semi studio in Tilburg bedraagt € 495,00 inclusief de kosten voor gas, water, elektra, televisie, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van €595,00.


Voor meer informatie over het huren van deze semi studio in Tilburg via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl


Eigenschappen studio huren in Tilburg € 495,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden