Studio huren in Tilburg, Stevenzandsestraat

Niet beschikbaar studio in Tilburg

Huurwoning: Studio huren in Tilburg

Stevenzandsestraat
5021 HA Tilburg
€ 495,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Studio aangeboden door RNC Wonen

Deel:

Beschrijving studio huren in Tilburg € 495,-


Ruime semi-studio met aparte slaapzolder te huur in Tilburg

De Universiteit van Tilburg zit op ongeveer 15 minuten fietsafstand. Het Fontys en ROC op 10 minuten fietsafstand. Het bruisende stadscentrum van Tilburg zit op zowel fietsafstand als loopafstand. Hier bevinden zich alle leuke winkels, diverse supermarkten, restaurants, theater, bioscoop en uitgaansmogelijkheden. De uitvalswegen naar Breda, Den Bosch en Eindhoven zijn goed en snel te bereiken.

Indeling en omschrijving huur studio Tilburg:

Deze ruime semi-studio is ongeveer 28 m2 en beschikt over een aparte slaapzolder en is voorzien van een nette laminaatvloer.


De semi-studio is voorzien van een eigen badkamer welke is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Er is een gezamenlijke keuken met afwasmachine, wasmachine en droger.


De huurprijs van deze kamer in Tilburg bedraagt € 495,00 inclusief de kosten voor het verbruik van gas, water, elektra, televisie, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van € 595,00.


Voor meer informatie over het huren van deze kamer in Tilburg via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl

Eigenschappen studio huren in Tilburg € 495,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden