Woonhuis huren in Tilburg, Hagelkruisplein

Niet beschikbaar woonhuis in Tilburg

Huurwoning: Woonhuis huren in Tilburg

Hagelkruisplein
5038 GW Tilburg
€ 1.050,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Woonhuis aangeboden door RNC Wonen

Deel:

Beschrijving woonhuis huren in Tilburg € 1.050,-

Ruim woonhuis te huur op een mooie locatie in Tilburg

In de populaire Bomenbuurt op korte afstand van het centrum en aan een leuk en groenrijk plantsoen gelegen ligt dit mooie woonhuis. De woning is voorzien van een ruime tuin. Binnen 5 minuten staat u in het centrum, op het centraal station, bij het busstation, het Wandelbos, een grote supermarkt, diverse scholen (universiteit) en sportfaciliteiten. Via de ringbaan west zijn de snelwegen A58 en N261 in 5 minuten te bereiken.


Indeling en omschrijving woonhuis Tilburg:


Begaande grond:
Bij binnenkomst komt u in de hal, welke toegang verleent tot de ruime woonkamer. De woonkamer is voorzien van een nette tegelvloer. Via de woonkamer komt u in de ruime open keuken. De open keuken geniet van veel lichtinval middels de grote lichtkoepels. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een gaskookplaat en afzuigkap. Ook beschikt de keuken over voldoende opbergruimte voor al uw spullen. Er is nog een extra bergruimte aanwezig. In deze ruimte kunt u de de wasmachineaansluiting vinden. Er is een seperaat toilet te vinden op de begane grond.


Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping van de woning kunt u de slaapkamers en tevens de badkamer vinden. Een slaapkamer is voorzien van een tapijt vloer en de andere slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer. De ruimte die toegang biedt tot de badkamer en tevens kan dienen als derde slaapkamer, is voorzien van een tegelvloer.


Badkamer:
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine en dubbele wastafel. Tevens is er in de badkamer een tweede toilet aanwezig.


Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de zolderverdieping. Hier bevindt zich een vierde slaapkamer welke is voorzien van een laminaatvloer. Ook kunt u op de zolder een inloopkast vinden


Dit woonhuis is voorzien van een geheel betegelde tuin met een schuur aan de achterzijde.


De huurprijs van deze huurwoninging Tilburg bedraagt €1050,00 exclusief de kosten voor energie. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van € 1500,00.


Voor meer informatie over het huren van deze huurwoning in Tilburg via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via
info@rncwonen.nl.

Eigenschappen woonhuis huren in Tilburg € 1.050,-

Copyright 2010-2018 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden