Appartement huren in Utrecht, Adelaarstraat

appartement in Utrecht

Huurwoning: Appartement huren in Utrecht

Adelaarstraat
3514CB Utrecht
€ 450,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door cdcd

Deel:

Beschrijving appartement huren in Utrecht € 450,-

beschrijving
Het appartement bevindt zich op de begane grond en de benedenverdieping. De onlangs gerenoveerde en volledig uitgeruste woonkamer, keuken en eethoek en een apart toilet bevinden zich op de begane grond. Vanwege de vele ramen in de woonkamer, is er een prachtig uitzicht. Neem de trap naar de benedenverdieping, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een badkamer en een apart toilet en wasruimte. Het appartement Adelaarstraat 43 bevindt zich op de begane grond en op de begane grond. Het is een appartement met 2 slaapkamers, 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Het tweepersoonsbed kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden. Het appartement is volledig gerenoveerd en heeft een compleet nieuw en modern interieur.

Plaats
Dit appartement is gelegen aan de Adelaarstraat 43 in het noordoostelijke deel van Utrecht in de gezellige en karakteristieke wijk Vogelenbuurt. Dit gebied staat bekend als een kindvriendelijk en een goede plek om te wonen. Dit appartement biedt een grote supermarkt en diverse restaurants en cafés in de buurt en een van de weinige windmolens die nog over zijn in Utrecht. Met de Oudegracht, het beroemdste en oudste kanaal van Utrecht op slechts 450 meter afstand, is dit een geweldige plek om te verblijven in Utrecht.

Neem voor meer informatie contact met mij op via Whatsapp met het bericht "Adelaarstraat" direct op mijn persoonlijke telefoonnummer: +3197010241949.


Eigenschappen appartement huren in Utrecht € 450,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden