Appartement huren in Utrecht, Goedestraat

Niet beschikbaar appartement in Utrecht

Huurwoning: Appartement huren in Utrecht

Goedestraat
3572 RX Utrecht
€ 1.195,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door RNC Wonen

Deel:

Beschrijving appartement huren in Utrecht € 1.195,-


Appartement te huur in een net pand in Utrecht

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van een prachtig herenhuis in een leuke buurt van Utrecht. Winkels, restaurants, cafés, terrassen, bioscopen, theaters, maar ook het 'giftpark' ligt op loopafstand. Het Centraal Station is gelegen op ongeveer 1 km afstand en de uitvalswegen naar Den Bosch, Utrecht en Arnhem zijn snel en goed te bereiken.

Indeling en omschrijving huur appartement Utrecht:

Via de trap krijgt u toegang tot het appartement van ca. 50m2.


De ruime woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en geniet van veel lichtinval middels de grote raampartijen. Via een leuke doorloop tussen de woonkamer en de eetkamer komt u in de eetkamer. Ook de eetkamer is voorzien van een laminaatvloer.


De keuken is voorzien van een nette tegelvloer en beschikt over verschillende inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat en afzuigkap. Ook hier bevindt zich de wasmachine.


Het appartement beschikt over één slaapkamer welke is voorzien van een laminaatvloer.


De badkamer is voorzien van een douche en toilet.


De huurprijs van dit appartement in Utrecht bedraagt €1195,00 exclusief de kosten voor van energie en servicekosten. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van €3000,00 huur.


Voor meer informatie over het huren van dit mooie appartement in Utrecht via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl
Eigenschappen appartement huren in Utrecht € 1.195,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden