Appartement huren in Utrecht, Koekoekstraat

appartement in Utrecht

Huurwoning: Appartement huren in Utrecht

Koekoekstraat
3514 EB Utrecht
€ 1.495,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door RNC Wonen

Deel:

Beschrijving appartement huren in Utrecht € 1.495,-


Mooi appartement te huur in een prachtig pand in Utrecht

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van een prachtig breed pand in een leuke buurt van Utrecht. Winkels, restaurants, cafés, terrassen, bioscopen, theaters, maar ook het 'giftpark' ligt op loopafstand. Het Centraal Station is gelegen op ongeveer 2 km afstand en de uitvalswegen naar Den Bosch, Utrecht en Arnhem zijn snel en goed te bereiken.

Indeling en omschrijving huur appartement Utrecht:

Dit mooie appartement van ca. 60 m2 is gelegen op de eerste verdieping van het pand. Via de hal krijgt u toegang tot het appartement.


Keuken:
Via de hal komt u binnen in de ruime keuken. Deze luxe keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, afzuigkap, oven en een koelkast. Ook is het de mogelijkheid om een wasmachine te plaatsen. De keuken beschikt over een nette laminaatvloer.


Woonkamer:
Via de keuken bereikt u de woonkamer welke is voorzien van een nette laminaatvloer. De woonkamer geniet van veel lichtinval middels de grote openslaande deuren welke u toegang geven tot het balkon.


Slaapkamers:
Het appartement beschikt over twee slaapkamers welke beiden zijn voorzien van een laminaatvloer en genieten van veel lichtinval door de grote raampartijen. De eerste slaapkamer ca. 15m2 is te bereiken via de hal en de tweede slaapkamer ca. 4,5m2 is te bereiken via de keuken.


Badkamer:
De nette geheel betegelde badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet.


De huurprijs van dit appartement in Utrecht bedraagt €1495,00 exclusief de kosten voor het verbruik van energie en servicekosten. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van €3500,00 huur.


Voor meer informatie over het huren van dit mooie appartement in Utrecht via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl
Eigenschappen appartement huren in Utrecht € 1.495,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden