Appartement huren in Utrecht, Nieuwe Koekoekstraat

appartement in Utrecht

Huurwoning: Appartement huren in Utrecht

Nieuwe Koekoekstraat 64
3514 EH Utrecht
€ 1.450,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door Start housing Utrecht

Deel:

Beschrijving appartement huren in Utrecht € 1.450,-

Gemeubileerde beneden woning in de Vogelenbuurt per direct beschikbaar!Gemeubileerde beneden woning in de Vogelenbuurt per direct beschikbaar!

Vogelenbuurt is één van de meest aantrekkelijke woonwijken in Utrecht. Een fijne plek om te wonen: een warme bakker in de straat, diverse buurtwinkels, basisscholen en natuurlijk het Griftpark (met restaurant, kinderboerderij en speeltuin), het is allemaal te vinden in de directe omgeving. En heb je zin om buiten de deur te eten, te winkelen, naar de bioscoop te gaan, een wijntje te drinken op een terras aan de werf of gewoon door de stad te slenteren, dan loop je in 5 minuten naar het oude stadscentrum van Utrecht. De wijk is prima bereikbaar met openbaar vervoer en de aansluiting op diverse snelwegen is aan deze kant van Utrecht uitstekend.

Indeling:
Binnenkomst via de voordeur in de hal. Toegang tot separaat toilet en de ruime en lichte woonkamer, welke over hoge plafonds beschikt. De woonkamer is gesitueerd over de volledige lengte van de woning en biedt middels openslaande deuren toegang tot de op het westen gelegen tuin. De nieuwe keuken is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur. Tevens is er een Nespresso koffiemachine aanwezig.

De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning gelegen en beschikt over voldoende kastruimte. De badkamer is vanuit de slaapkamer te bereiken en is voorzien van een ligbad, wastafel, wasmachine en droger. De zonnig tuin is gelegen op het Westen en beschikt over een loungehoek, een opslagruimte en een weber barbeque.

Bijzonderheden:
- Tuin op het westen;
- Gemeubileerd;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Per direct beschikbaar;
- Nabij de binnenstad.

Huurprijs:
Kale huurprijs: € 1450,-

Eigenschappen appartement huren in Utrecht € 1.450,-

Copyright 2010-2018 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden