Appartement huren in Utrecht, Noorderstraat

Niet beschikbaar appartement in Utrecht

Huurwoning: Appartement huren in Utrecht

Noorderstraat
3512 VX Utrecht
€ 1.000,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door VGW Vastgoed

Deel:

Beschrijving appartement huren in Utrecht € 1.000,-

Gestoffeerd nieuwbouw 2-kamer appartement van 38m2, gelegen in de Noorderstraat beschikbaar per 1-december voor € 1.000,- per maand exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Dit prachtige nieuwbouw appartement is gelegen in een volledig getransformeerd complex in de Noorderstraat in het centrum van Utrecht. De appartementen zijn verdeeld over 3 woonlagen. Dit appartement is gelegen op 1e verdieping. Het appartement is v.v. een ruime woonkamer die gekenmerkt wordt door veel lichtinval, vanwege de aanwezigheid de grote raampartijen. Het appartement heeft een open keuken die is v.v. van alle benodigde inbouwapparatuur. Er is tevens een ruime slaapkamer en een luxe badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet aanwezig. Het appartement heeft een eigen wasmachine aansluiting. Daarbij zijn ze met veel oog voor detail en zorg afgewerkt. Het appartement wordt voorzien van een keurige pvc vloer, raambekleding en lampen.

Ligging
Dit appartement is gelegen op de Noorderstraat naast de Singel in de binnenstad van Utrecht. De Weerdsingel Oostzijde ligt aan de overkant van de Singel waar de prachtige Vogelenbuurt begint. In de nabije omgeving vindt u ook het Griftpark en vele horeca gelegenheden. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik en op steenworp afstand van het bruisende oude stadscentrum.

Bijzonderheden
- Klik hier voor omgevingsinformatie.
- Foto’s volgen.
- Volledig nieuw appartement.
- Huisdieren en roken niet toegestaan.
- € 50,- per maand servicekosten.
- € 75,- per maand vergoeding stoffering.
- Eindschoonmaak verplicht. 
- Huurperiode voor bepaalde tijd van 12 maanden met optie tot verlenging.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige servicekosten € 295,- exclusief BTW.
- Beschikbaar per direct/ in overleg.

Prijs
€ 1.000,- exclusief gebruikerslasten (g/w/e, servicekosten, kabel tv, internet en gemeentelijke belastingen). Inclusief stoffering en keukapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een korte periode kan er sprake zijn van een verhoging.

Mocht u interesse hebben om deze appartementen te bezichtigen willen wij u vragen om zich in te schrijven op onze websiteEigenschappen appartement huren in Utrecht € 1.000,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden