Kamer huren in Utrecht, Abstederdijk

kamer in Utrecht

Huurwoning: Kamer huren in Utrecht

Abstederdijk
3582 BN Utrecht
€ 1.595,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Kamer aangeboden door VGW Vastgoed

Deel:

Beschrijving kamer huren in Utrecht € 1.595,-

Prachtig gemeubileerde 3-kamer tussenwoning ca. 75m2 gelegen aan Abstederdijk beschikbaar per 01-augustus 2019 voor € 1595,- exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Het betreft een karakteristieke gerenoveerde tussenwoning (75m2) uit 1901. De woning is in 2014 volledig gerenoveerd. Op begane grond is de woonkamer gelegen met aan de achterzijde een L-vormige half open keuken welke is v.v. van diverse inbouwapparatuur.  Vanuit de woonkamer/keuken heef u toegang tot de tuin met veel zonuren. In de woonkamer staat een sfeervolle kachel welke gebruikt kan worden. Middels een trap in de woonkamer gaat u naar de 1e verdieping daar bevinden zich 2 slaapkamer en daar tussenin de badkamer met douche, wastafel, handdoekradiator en 2e toilet. Tevens is er op de overloop veel kastruimte. Kortom een prachtig gemeubileerde woning op een uitstekende locatie.


Ligging

De Abstederdijk is een lange straat in de Nederlandse stad Utrecht. Hij loopt van de Adriaen van Ostadelaan tot aan de Venuslaan; en passeert daarbij de Oosterspoorweg nabij Station Maliebaan. Het is gelegen op Steenworp afstand van het Centrum, het prachtige Wilhelminapark en het Ledig Erf. Ook het openbaar vervoer is makkelijk en snel te bereiken alsmede het Centraal Station Utrecht of diverse uitvalswegen.

Details
- Volledig opgeknapte woning.
- Huisdieren niet toegestaan.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode bepaalde tijd
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige servicekosten á € 295,- exclusief 21% BTW.
- Beschikbaar per 01-augustus 2019.

Prijs
€ 1595,-  exclusief g/w/e, tv, internet en belastingen. Inclusief stoffering, meubilering en keukenapparatuur.


Eigenschappen kamer huren in Utrecht € 1.595,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden