Woonhuis huren in Utrecht, Paul Kleestraat

Niet beschikbaar woonhuis in Utrecht

Huurwoning: Woonhuis huren in Utrecht

Paul Kleestraat
3544 NT Utrecht
€ 1.495,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Woonhuis aangeboden door 123Wonen Utrecht

Deel:

Beschrijving woonhuis huren in Utrecht € 1.495,-

Aan de rand van de wijk “Het Zand” bieden wij te huur aan deze moderne eengezinswoning. De woning heeft een gunstige ligging. Aan het eind van de straat loopt, fietst of skate u zo het Máximapark in. De andere kant op fietst u binnen 5 minuten naar het NS-station en winkelcentrum Terwijde. Binnen nog geen 10 minuten bent u met de trein in het centrum van Utrecht. Ook de uitvalswegen naar de A2 en de A12 zijn goed te bereiken, evenals scholen en kinderopvang.

Indeling
Via de hal met toilet komt u in de woon- en eetkamer met open keuken. De keuken is voorzien van de benodigde apparatuur. Vanuit het woongedeelte heeft u toegang tot de achtertuin met achterom. In deze tuin staat nog een handige schuur.   
Op de eerste verdieping zijn een tweetal slaapkamers, waarvan 1 voorzien is van vaste inbouwkast.  De badkamer is voorzien van een extra toilet.
Met een vast trap komt op de opvallend ruime zolder, waar doormiddel van een dakkapel veel ruimte is gecreëerd. Deze ruimte zou goed kunnen voldoen als extra slaapkamer.

Bijzonderheden
- De woning wordt gestoffeerd aangeboden en is beschikbaar per 2 januari 2019.
- De huur is exclusief G/W/E, tv/internet en gemeentelijke belastingen
- Borg 1 maand huur.

Eigenschappen woonhuis huren in Utrecht € 1.495,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden