Appartement huren in Voorburg, Hadriani

appartement in Voorburg

Huurwoning: Appartement huren in Voorburg

Hadriani
Voorburg
€ 1.450,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door Extate BV

Deel:

Beschrijving appartement huren in Voorburg € 1.450,-

Buitenplaats Hadriani bestaat uit in totaal vier woongebouwen van beperkte omvang die zich voegen naar de schaal van de oude landhuizen. Zo is de dakhoogte van de nieuwbouw gelijk aan die van het landhuis Arentsburgh. In 2006 werd als eerste Villa I in aanbouw genomen naar een ontwerp van PBV Architecten uit Wassenaar. Het gebouw ligt aan de Vliet tussen beide landhuizen in. De Villa’s II, III en IV staan in het park achter landhuis Arentsburgh. Villa I is voltooid en geheel bewoond.

Villa IV is inmiddels opgeleverd. Hiervoor tekent architect Prudent de Wispelaere, vennoot van Charles Van den Hove uit Luik. Zijn klassiek-moderne woon gebouwen kenmerken zich door een symmetrische gevel indeling en ingetogen detaillering. De plattegronden laten de bewoners optimaal genieten van het park en omgeving. De vele hoge ramen en hoek terrassen bieden een vrij uitzicht aan twee, drie of vier zijden.

Wij hebben in Villa IV 10 prachtig gestoffeerde en in dien gewenst ook gemeubileerde appartementen te huur. Het gaat om 8 hoek appartementen (ook met uitzicht op de Vliet) van 124 m2 en 2 tussen appartementen van 108 m2. Alle appartementen beschikken over twee goed formaat slaapkamers.

Onder het woongebouw bevindt zich een half verdiepte kelder met de parkeerplaatsen, een aantal afsluitbare garageboxen voor telkens twee auto’s en de bergingen. U kunt van hieruit met de lift of de trap op uw eigen woonverdieping komen. De centrale entree aan het park ligt op circa 70 cm boven het maaiveld en is toegankelijk via enkele treden of een hellingbaan.

De prijs voor een hoek appartement € 1.495,- excl. servicekosten ( € 100,- )

De prijs voor een tussen appartement € 1.350,- excl. servicekosten ( € 100,-)

De prijs voor volledige meubilering bedraagt € 250,- extra per maand.

Voor meer informatie of een bezichtiging bel met 070 7118627 of stuur een e-mail naar info@extate.nl

Eigenschappen appartement huren in Voorburg € 1.450,-

Copyright 2010-2020 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden