1-gezinswoning huren in Vught, Eikendonck

1-gezinswoning in Vught

Huurwoning: 1-gezinswoning huren in Vught

Eikendonck
5261BN Vught
€ 750,- Huurprijs per maand
Huurwoning: 1-gezinswoning aangeboden door HouseHunting Den Bosch

Deel:

Beschrijving 1-gezinswoning huren in Vught € 750,-

Unieke huurwoning voor senioren, men hoeft geen investering te doen in het kopen van een appartement.

In SERVICEFLAT “EIKENDONCK” gesitueerd geheel gerenoveerd 2 KAMER-APPARTEMENT met balkon, berging en wijnkast.

Algemeen:
Eikendonck is een serviceflat voor senioren. Men woont volkomen zelfstandig, met daarbij alle faciliteiten van dien. Maandelijks wordt er een bijdrage aan servicekosten betaald voor schoonmaak van het gebouw, gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes zoals de entree, lounge, leeshoek, tuin en terras, bridge- en biljartkamer, fitness en internetcafé, gebruik Pleinzaal (in geval van speciale bijeenkomsten als diners, concerten of andere evenementen), Bij de service kosten zijn alsmede inbegrepen de kosten van centrale verwarming en warm water als ook de kosten voor personeel, administratie e.d.

De entree met afgesloten portaal, brievenbussen en bellentableau (videofooninstallatie van en naar de eigen woning), receptie met op werkdagen receptionisten c.q. een aanspreekpunt. Er is tevens een huismeester. Hij zorgt eigenlijk overal voor (ophalen huisvuil, bezorging van het ochtendblad, tal van kleine voorkomende werkzaamheden en soms zelfs voor de huisdieren).

Tenslotte, en niet het meest onbelangrijke aspect is het volledig verzorgen van de dagelijkse warme maaltijden, de 24-uurs verpleegkundige (eerste) hulp, gebruik lounge en leestafel met koffiecorner als zelfs vervoer van en naar de stad (’s-Hertogenbosch). Voor uw gasten ook nog eens de mogelijkheid om een logeerkamer te reserveren.

Op de lifthal is er toegang via de voordeur in de royale hal met in een nis een garderobekast en zowel de toegang tot het toilet met wastafeltje als tot de keuken.

Doorlopend vanuit de hal komt u in de royale en sfeervolle zitkamer met deur naar het balkon. De zitkamer is voorzien van een laminaatvloer en een bedienbare luifel aan de buitenzijde.

De nieuwe keuken is volledig ingericht en alle eigen voorzieningen, indien men zelf een maaltijd klaar wilt maken. Deze bestaat uit een elektrisch fornuis, een oven, een koelkast en de nodige kastruimte.

De ruime slaapkamer met een vaste kast en een ideale hoek voor een computerruimte of gewoon kasten. De royale badkamer, die vanuit de slaapkamer gemakkelijk te bereiken is beschikt over een toilet en ruime doucheruimte.

Vanuit het appartement kan men dagelijks genieten van een met de seizoenen wisselend schitterend uitzicht over de wijde omgeving.

In het souterrain heeft u nog de beschikking over een wijnkast en een berging, alsmede over een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.

Indeling begane grond: entree, receptie, royale ontvangsthal met trapopgang en lift, toegang tot gemeenschappelijk binnentuin, biljartruimte, bridgekamer, fitness, internetcafé en ‘Pleinzaal’.

Bouwjaar: 1972
Staat van onderhoud: goed
Aantal kamers: 2 waarvan 1 slaapkamer
Verwarming: centraal verwarmd
Balkon: op zuiden
Kale huurprijs: € 750,- p/mnd
Servicekosten: € 933,- p/mnd

Eigenschappen 1-gezinswoning huren in Vught € 750,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden