Woonhuis huren in Vught, Margrietlaan

woonhuis in Vught

Huurwoning: Woonhuis huren in Vught

Margrietlaan
5263BT Vught
€ 1.450,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Woonhuis aangeboden door HouseHunting Den Bosch

Deel:

Beschrijving woonhuis huren in Vught € 1.450,-

De woningen Trent D zijn ruime patiowoningen met een inpandige garage. De huizen hebben een hoge langs- en dwarskap, zijn ritmisch van ontwerp maar toch divers.

De woningen zijn splinternieuw en worden opgeleverd met een laminaat vloer begane grond en 1e verdieping. Er is verlichting aangebracht en in de woonkamer een railsysteem tbv schilderijen ed.

De woning is royaal opgezet en efficiënt ingedeeld;
Via de ruime entree bereikt u de woon- / eetkamer met open keuken. De keuken is voorzien van luxe siemens inbouw aparatuur zoals koelkast, magntentron en vaatwasser. De inpandige garage is via de entree bereikbaar.
De entree heeft een apart toilet, trapopgang naar de eerste verdieping,
de trapkast onder de gesloten trap geeft extra bergruimte.

Eerste verdieping;
Twee zeer royale slaapkamers en een efficiënt in te richten derde ruime slaapkamer bevinden zich op de verdieping. Verder treft u hier een badkamer, een apart toilet en een technische ruimte.
De luxe badkamer is voorzien van ligbad, aparte douche, dubbele wastafel en aansluiting voor de wasapparatuur.
Boven de eerste verdieping is via de vlizotrap op de overloop een extra berging te bereiken.

In het ontwerp is rekening gehouden met het feit dat de huizen aan het spoor liggen. Daardoor is de badkamer, overloop, kast en toilet aan de achterzijde van de woning gesitueerd en zijn de slaapkamers en de woonkamer naar de voorzijde georiënteerd.

Vanuit de woonkamer en de keuken bereikt u de royale besloten patio die deels is afgeschermd met een te begroeien open gaashekwerk. De gevel en het dak aan de spoorzijde zijn geluidswerend. In verband met de geluidseisen bevinden zich aan de spoorzijde gesloten glaspartijen. Een speciaal, gebalanceerd ventilatiesysteem zorgt voor schone en gezonde, gefilterde lucht in de woning.

Voorwaarden;
Minimale huurperiode 12 maanden
geen huisdieren toegestaan

Eigenschappen woonhuis huren in Vught € 1.450,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden