Huurwoning huren in Zaandam, Letterhout

huurwoning in Zaandam

Huurwoning: Huurwoning huren in Zaandam

Letterhout
1507EG Zaandam
€ 1.275,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Huurwoning aangeboden door EHR Purmerend-Zaandam

Deel:

Beschrijving huurwoning huren in Zaandam € 1.275,-

PRACHTIG UITZICHT, Voor dit ruime 2 kamer appartement op de 10e verdieping van het vrijwel nieuwe appartementengebouw “Aurum” te Zaandam. De ligging op wandelafstand van het NS-station, het gezellig en vernieuwde centrum van Zaandam en nabij overige voorzieningen is uitstekend. Tel daar de “eigen” parkeerplaats en de keurige afwerking van het appartement bij op en u begrijpt dat wij u dit appartement graag willen laten zien!

De indeling: op de begane grond is de centrale hal met twee liften, trappenhuis en algemene fietsenstalling. De lift brengt u naar de 10e verdieping, waar het appartement als volgt is ingedeeld: entree/gang, c.v.-ruimte met w.m. aansluiting, luxe toilet met fonteintje, badkamer met douche en wastafel, sfeervolle woonkamer, moderne open keuken v.v. alle inbouwapparatuur en vanuit de woonkamer toegang tot het balkon (Westen) met fantastisch uitzicht. Verder kunt u het balkon ook vanuit de slaapkamer bereiken en kijkt u ook hier uw ogen uit. Op het naastgelegen parkeerterrein treft u de parkeerplaats aan.

Bijzonderheden:
- Zeer mooi uitzicht vanuit woonkamer en slaapkamer
- balkon op het zonnige westen
- eigen parkeerplaats
- huurprijs is inclusief internet

Huurprijs exclusief g/w/e en gemeentelijke heffingen.

Heeft u belangstelling voor deze woning? Schrijf u dan geheel vrijblijvend en kosteloos in via onze website ehr.nl of neem contact op met ons kantoor in Purmerend-Zaandam via telefoonnummer 06-29078011

Voor meer informatie over deze huurwoning ga naar ehr.nl

Eigenschappen huurwoning huren in Zaandam € 1.275,-

Copyright 2010-2020 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden