Appartement huren in Zeist, Blikkenburgerlaan

appartement in Zeist

Huurwoning: Appartement huren in Zeist

Blikkenburgerlaan
3703CV Zeist
€ 1.895,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door HousingXL

Deel:

Beschrijving appartement huren in Zeist € 1.895,-

HousingXL biedt te huur aan:
In het prestigieuze appartementencomplex “Park Staete” ligt op de eerste etage dit ruime 3-kamer appartement (120m2)met ruime berging, lift en parkeerplaats in de ondergelegen afgesloten parkeerkelder. Het appartement heeft zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een fraai uitzicht en rustig terras. Er is dus een groot gedeelte van de dag zon op 1 van de twee terrassen.
Het appartementencomplex is werkelijk prachtig opgezet en zeer rustig gelegen, doch op loopafstand van het Zeister centrum (ca. twee minuten lopen). Vanwege het feit dat het complex op ruime afstand van de doorgaande Driebergseweg ligt ondervindt men praktisch geen geluidshinder van deze weg. Het appartement biedt zowel aan de voor- als aan de achterzijde plezierig en vrij uitzicht, o.a. op de voorliggende groenstrook als op de oudere bebouwing aan de Karpervijver. Het landgoed “Hoog Beek en Royen” met bijbehorend park is direct bereikbaar.
Op enkele honderden meters ligt het hotel-, theater en filmcomplex Figi en diverse restaurants. Verder heeft Zeist op het gebied van winkelen veel te bieden en zijn bijna alle winkelketens vertegenwoordigd .
Aan de overkant van het complex en dus op steenworp afstand bevindt zich het “Molenbosch”. Via dit park zijn er oneindige wandelmogelijkheden in het Zeister bos. Maar ook aan de andere kant zijn er wandelroutes door de bossen en weilanden.
Voor de deur bevindt zich de busverbinding naar zowel het NS station- Zeist-Driebergen als Utrecht centrum / NS station Utrecht.
Begane grond: Afgesloten entree met belplateau, luxe trappenhuis met lift naar de verdiepingen en kelder. In de kelder bevindt zich een afgesloten berging en een parkeerplaats.
Afgesloten hal met entree, cv-ruimte en meterkast. Entree naar de hal (met voor portaal) van het appartement, toilet met fonteintje, bergkast met wasmachine en droger bij de keuken, woonkamer met een terras op het noordoosten (6,5m2) en een ruim volledig afgesloten terras (8,0m2)aan de voorzijde op het zuidwesten. Beide terrassen zijn middels een grote schuifpui bereikbaar. Moderne open keuken met alle voorzieningen. Twee ruime slaapkamers waarvan één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Moderne badkamer (douche), gekoppeld aan de master slaapkamer. Prachtige lichte zeer ruime woonkamer met moderne materialen en mooie meubels.
-Warm water installatie middels c.v. combi-ketel.
-Berging/garage is voorzien van elektra.
-Het complex is royaal opgezet met veel ruimte en vrij uitzicht.
-Het betreft een licht appartement mede door de vele raampartijen.
-Alle ramen zijn voorzien van isolatieglas.
-Alle appartementen zijn voorzien van een intercom-systeem met video camera beeld.
-De woning is gestoffeerd en gemeubileerd.
-Het apartement is voor een tijdelijke periode te huur.
Meer informatie HousingXL 06-23300819

Eigenschappen appartement huren in Zeist € 1.895,-

Copyright 2010-2018 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden