Appartement huren in Zeist, Jufferstraat

appartement in Zeist

Huurwoning: Appartement huren in Zeist

Jufferstraat
3701AE Zeist
€ 945,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door HousingXL

Deel:

Beschrijving appartement huren in Zeist € 945,-

HousingXL biedt te Huur aan:
In het Centrum van Zeist, fraaie vrije sector, 3 kamer-huurappartementen bij het Walkartpark en op loopafstand van openbaar vervoer.
Op een van de mooiste centrum locaties van Zeist en direct grenzend aan de fraaie woning ontwikkeling van het Walkart House (hoek Slotlaan Jufferstraat) zijn diverse 3-kamer appartementen van 70m2 te huur gekomen. Deze appartementen beschikken allen over een lift, eigen balkon en royale berging op de begane grond.
De appartementen zijn recent van binnen gerenoveerd en verduurzaamd waardoor zij voldoen aan de normen van een energie label A. Bij de oplevering (beschikbaar vanaf 31 augustus 2016) zijn de appartementen allen voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer door het gehele appartement en gordijnen, nette keuken (wit) voorzien van koelkast met vriesvak, royale betegelde badkamer met douchecabine en vaste wastafel alsmede een wasmachine, toilet, nieuw geplaatste HR CV-ketel, HR++ beglazing, geïsoleerde gevel elementen en voordeur. Het complex beschikt over een lift en trappenhuis alsmede een intercominstallatie. Op de begane grond heeft ieder appartement een eigen royale berging.
Indeling van de appartementen:
Entree met royale gang, aan beide zijden een grote respectievelijk kleinere slaapkamer, separaat toilet, meterkast, bergkast met CV-ketel en royale badkamer. De woonkamer is vrij gelegen met uitzicht op de Jufferstraat en de Herenlaan.
Bijzonderheden van het appartement:
• De appartementen worden “gebruiksklaar” opgeleverd inclusief keuken en fraaie Laminaatvloer
• Energielabel A betekent gunstig energieverbruik en lage maandlasten
• Servicekosten bedragen Euro 90 per maand (inclusief o.a. glas verzekering, schoonmaakkosten algemene ruimten, huismeester algemene zaken en
diverse onderhoudskosten)
• Gunning geschiedt op basis van goedkeuring eigenaar aan de hand van de door huurder te verstrekken (financiële) gegevens (zie bijlagen)
• Minimale huurtermijn is 12 maanden, daarna per maand opzegbaar
• Huurder dient bij aanvang van de huur een waarborgsom te storten gelijk aan 1 maand huur en servicekosten (Euro 1.035)
Algemene informatie overige werkzaamheden aan het project:
De gevels worden tezamen met de realisatie van het Walkart House gerenoveerd en zijn inmiddels voorzien van colorbel panelen, zoaks naast de voordeur, en geschilderd in antraciet grijs. De hekwerken van galerij en balkons worden gerenoveerd en waar nodig vernieuwd in de kleur antraciet grijs.
Parkeren met abonnement onder het pand t.z.t. mogelijk.
Huurprijs Euro 945 per maand (exclusief servicekosten)Waarborgsom Euro 1.035
Woonoppervlakte 70 m2 Overige inpandige ruimte 6 m2 Gebouw gebonden buitenruimte 3 m2 Inhoud 190 m3 indeling
Aantal kamers3 kamers (2 slaapkamers). Voorzieningen TV kabel.
Inpandige berging aanwezig. Geen kosten Huurder.
Meer informatie HousingXL Amersfoort 06-23300819

Eigenschappen appartement huren in Zeist € 945,-

Copyright 2010-2018 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden