Appartement huren in utrecht, westerdijk

appartement in utrecht

Huurwoning: Appartement huren in utrecht

westerdijk
3513 EW utrecht
€ 1.100,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door s van der wal

Deel:

Beschrijving appartement huren in utrecht € 1.100,-

Dit appartement ligt in het centrum van Utrecht.

Entree in de keuken, deze is voorzien van keramische kookplaat, koelkast met vriesladen en vaatwasser. Het appartement is voorzien van een badkamer voorzien van een doucheruimte, wastafel en wasmachine-aansluiting. Er is een apart toilet.

De 2 kamers (aan de buitenring van het gebouw gelegen) zijn voorzien van laminaat en gordijnen voor de ramen. Tevens hebben alle ruimten lampen aan de plafonds. Er is tevens een terras. Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping en een inpandige parkeerplaats met privé berging (6m2) in de kelder van het gebouw.

In totaal zijn er 220 appartementen. Het complex heeft een gemeenschappelijke binnentuin, dakterras (18e etage). Het dakterras op de bovenste verdieping van het Noorderlicht, met een overweldigend uitzicht op Utrecht. Het dakterras is stijlvol ingericht met vaste houten banken en een strakke pergola.

De centrale locatie binnen Utrecht zorgt voor een goede bereikbaarheid. Het Noorderlicht is uitstekend bereikbaar. Zowel met de auto, de fiets als het openbaar vervoer. In 5 tot 10 minuten fietsen of lopen sta je op Utrecht Centraal en Hoog Catharijne. Je bent op loopafstand van de gezellige oude Utrechtse binnenstad. De huur bedraagt 1250 euro inclusief elektra, water, verwarming en servicekosten. Er dient een borg van twee maanden huur te worden gestort.

Het huurcontract is voor minimaal één jaar en daarna opzegbaar met een opzegtermijn van één maand. De huurprijs is €1.250 inclusief G/W/E. 

Kort samengevat bieden wij:

1. een mooi, gestoffeerd 2 kamer appartement met luxe keuken met vaatwasser en koel-vrieskast
2. een inpandige privé parkeerplaats.
3. een inpandige privé berging van 6m2.
4.Wonen in een multifunctioneel gebouw met intieme binnentuin, dakterras, parkeerkelder en fietsenstalling.
5. in het centrum van de stad Utrecht
Graag alleen per whatsapp (0615658555)of email (s.vdwal@live.nl )reageren.

 


Eigenschappen appartement huren in utrecht € 1.100,-

Copyright 2010-2018 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden