Huurwoningen Quawonen krijgen veel nieuwe badkamers

Huurwoningen QuaWonen met massale aanmelding nieuwe badkamer en toilet

Sinds oktober 2010 kunnen huurders met een badkamer of toilet ouder dan dertig jaar zich aanmelden voor een nieuw exemplaar. Maar liefst 400 huurders van huurwoningen Quawonen maakten van de mogelijkheid gebruik. Dat is zoveel meer dan verwacht, dat QuaWonen besloten heeft om dit jaar extra inspanningen te verrichten.

Doel is deze eerste aanvragen in 2011 weg te werken. Per 2012 komen naar verwachting ook huurders aan de beurt met een badkamer/toilet jonger dan dertig jaar. In dat geval moet wel de restwaarde worden afgekocht.

Mensen met een huurwoning van QuaWonen hoeven sinds 1 oktober 2010 niet meer te wachten tot QuaWonen hun badkamer technisch afkeurt. Zodra de badkamer of het toilet niet meer aan de wensen voldoet, kunnen zij deze vernieuwen.

Voorrang voor huurhuizen met badkamer/toilet ouder dan dertig jaar

QuaWonen voorzag al dat de belangstelling heel groot zou zijn. Daarom was ook besloten dat huurders in een huurwoning van Quawonen met een badkamer/toilet ouder dan dertig jaar zich als eerste konden melden. Deden zij dit vóór 31 oktober, dan bepaalde QuaWonen via loting of ze nog in 2010 aan de beurt kwamen. Uiteindelijk zetten 27 huurders nog in 2010 hun handtekening.

Lees verder op de bron: Radio Centraal

Geplaatst op: 26-01-2011

Copyright 2010-2020 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden