Makelaar RNC Wonen verhuurt aan expats

 4 december 2010 13:27 Door Remco Aarts"Remco Aarts

Makelaar RNC Wonen biedt expats volop keuze in huurwoningen. Vandaar dat meer en meer expats de weg naar ons weten te vinden en zich bij ons inschrijven als woningzoekende. En dat is meteen een flinke stap op weg naar het vinden van passende woonruimte.

Een expat is iemand die tijdelijk voor zijn werkgever aan het werk gaat in een ander land. In dit geval gaat het over mensen uit het buitenland die door hun werkgever worden uitgezonden naar Nederland. Deze ‘overplaatsing' duurt meestal maar kort: één tot drie jaar. Geen wonder dat expats op zoek gaan naar tijdelijke woonruimte in de vorm van een huurhuis. Via Makelaar RNC Wonen is dit snel en eenvoudig te realiseren. Ons aanbod van huurwoningen is actueel en enorm divers. In veel gevallen zoekt een expat een comfortabel en ruim huis waarin hij en zijn gezin prettig kunnen wonen. Maar ook appartementen en studio's zijn populair onder deze groep huurders. Omdat de werkgever in de meeste gevallen het wonen in het buitenland vergoedt, beschikt een expat over een redelijk budget wat hij aan huur kan uitgeven. Dit betekent dat er ook voor een huurwoning in de hogere prijsklassen veel belangstelling bestaat.

Huren en verhuren bij RNC Wonen
Dankzij de enthousiaste en professionele bemiddeling van verhuurmakelaar RNC Wonen vinden veel expats in korte tijd geschikte woonruimte. Deze groeiende groep woningzoekenden kiest steeds vaker uit ons ruime aanbod van huurwoningen. Met een aanmelding bij RNC Wonen vergroten verhuurders de mogelijkheden om hun huis te verhuren. Kortom; verhuren èn huren begint bij verhuurmakelaar RNC Wonen!

Lees verder op de bron: Verstuur persbericht

Geplaatst op: 08-12-2010

Copyright 2010-2020 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden